De meeste mensen kennen wel de spanning van af en toe een gokje wagen in het casino. Een heerlijk avondje uit waarbij je de spanning hebt van één van de gokspellen spelen en als het even mee zit ga je ook nog met winst naar huis. Toch kan het voorkomen dat je graag even een gokje waagt maar dat even de tijd ontbreekt om daar een avondvullend avondje uit van te maken. Online roulette is dat een heel goed alternatief. Tegenwoordig is het bij het online roulette zo dat het bijna net is of je er zelf bij zit. Je ziet de croupier zitten en je mededeelnemers ook.

Tips om online roulette lang vol te houden

Je kunt bij online roulette natuurlijk alles in één keer op rood of zwart zetten en daarmee hopen dat je 100% winst hebt, maar bij de meeste zal dat niet de intentie zijn. Je wil het met je inzet in ieder geval zo lang mogelijk volhouden. Hiervoor zijn er een aantal adviezen te geven. Allereerst zet op meerdere dingen in zodat  je je kansen spreidt. Alles op één nummer zetten levert je veel winst op als dat het winnende nummer is maar de kans is behoorlijk klein. De kans is hierbij vele malen groter dat je in een aantal beurten door je budget van de avond heen bent en dat je dus minder plezier eraan beleeft. Als je een geluksgetal hebt dan is het wel goed om dit geluksgetal wel onderdeel te laten zijn van de gespreide inzet. Statistisch gezien wordt de kans steeds groter dat het winnende nummer uiteindelijk een keer je geluksgetal is. Als laatste zet in op getallen die een betekenis voor je hebben. Kan je huisnummer zijn, de leeftijd van je dochter een getal uit je geboortedatum. Dan zet je in ieder geval in met een bepaalde gedachte erachter.

Inzet regels bij online roulette

Er zijn een aantal manieren waarop je kunt inzetten. Van een paar is het leuk om die te behandelen in dit blog. Je kunt bijvoorbeeld de zogenaamde streets bets doen. Je legt je fiche dan neer op de streep van de straat waar je op in wil zetten. Als het winnende getal één van de getallen is die in de straat zitten dan win je. Niet zoveel als dat je op één getal had ingezet, maar je hebt in ieder geval een goede winst. Als je op één getal inzet trouwens dan heet dat straight bets.