Iedereen heeft het vast al wel eens meegemaakt. Je bent net van plan om bijvoorbeeld een werkstuk te gaan maken en opeens wil je laptop niet meer aan gaan. Of nog erger, je bent al bezig met het verslag en opeens krijg je een zwart scherm te zien en gaat je laptop niet meer aan. Allemaal scenario’s die je natuurlijk niet wilt zien, maar helaas gebeurt het soms toch. Dan is het van belang om ervoor te zorgen dat het zo snel mogelijk weer opgelost kan worden. Gelukkig zijn er in Nederland genoeg bedrijven die je laptop zo snel mogelijk weer aan de praat krijgen.

Apple reparatie

Half Nederland heeft een mobiel of laptop van het merk Apple. Denk je aan Apple, dan denk je aan de iPhone. Maar heel lang stond het bedrijf om hele andere apparaten bekend. Zo werd Apple eerst bekend dankzij computers, daarna zette het bedrijf de muziekindustrie op zijn kop met de iPod en daarna deed Apple hetzelfde met de smartphone-industrie met de iPhone. Sinds de iPhone is het aanbod van Apple-producten alleen nog maar breder geworden met de komst van de iPad, Apple Watch en accessoires als de AirPods. Veel mensen vragen zich af wat de grote volgende stap voor Apple wordt nu de iPhone zijn piek lijkt te hebben bereikt. Geruchten beweren dat Apple aan een augmented reality-headset werkt die iOS met de echte wereld vermengt. Maar toch heeft dit merk af en toe zijn kwaaltjes. Voor een iPhone of macbook reparatie kan je gelijk naar de Apple store gaan maar je kan ook verder zoeken. Een macbook reparatie in Amsterdam is vaak goedkoper dan bij de echte Apple store.

Samsung reparatie

Bijna de andere helft van Nederland heeft te maken met het merk Samsung. Samsung is het op een na bekendste elektronica merk van Nederland. Samsung is de marktleider op gebied van Android smartphones. Daarnaast beschikken Samsung smartphones over goede camera's. Je vindt een goede Samsung telefoon in elke prijsklasse. Kies bijvoorbeeld voor een A50 uit de middenklasse Galaxy A serie of een S10 uit de topklasse Galaxy S serie. Naast alle mobiele telefoons en laptops heeft Samsung nu iets nieuws. Samsung heeft een huisrobotje gepresenteerd in de vorm van een balletje. De Zuid-Koreaanse fabrikant noemt het apparaat Ballie. Hij rolt door het huis en kan gebruikers op gepaste afstand volgen. Ook heeft hij verbinding met andere huishoudelijke apparaten. Voor een Samsung laptop of telefoon geldt hetzelfde. Kijk eerst bij een wat onbekender bedrijf die ook reparaties uitvoert voordat je echt naar een Samsung store gaat.